Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Олександр Біленький відзвітував про рік своєї роботи на посаді голови Полтавської облради (ВІДЕО)

Олександр Біленький відзвітував про рік своєї роботи на посаді голови Полтавської облради (ВІДЕО)

dsc_0234

Сьогодні, під час тринадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання, Олександр Біленький відзвітував про свою діяльність з грудня 2015 року по січень 2017 року, на посаді голови Полтавської облради. Зробив він це продемонструвавши депутатам відеопрезентацію.

dsc_0203

“Це мій перший звіт, і певним чином я хвилююсь, з точки зору відповідальності перед кожним із вас. Так, за цей рік було багато викликів та багато роботи. Проте найголовнішим було зробити обласну раду єдиним організму, який би працював на громаду Полтавщини. Я би не хотів починати з цифр, а хотів би розпочати з концепції. Вона полягає в наступному: єдність обласної ради – це робота для громад”, – звернувся до депутатів Олександр Біленький

Пропонуємо до Вашої уваги переглянути відеозвіт голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького:

Наприкінці голова облради зазначив, що дуже хотів, аби кожен депутат віднайшов у цьому звіті свою участь та задав собі питання, що він зробив для того, щоб Полтавщина жила краще.

Звіт Олександра Біленького активно коментували та обговорювали депутати, але у результаті більшістю голосів прийняли його.

 

Перейти до вмісту