Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві знайшли автівку, яку на Київщині викрали ще 2 роки тому (ФОТО)

У Полтаві знайшли автівку, яку на Київщині викрали ще 2 роки тому (ФОТО)

pm277image001

Учора близько 18 години по вулиці Освітянській патрульні поліцейські зупинили автомобіль “Audi Q7”, під керуванням 27-річного мешканця Полтавського району, у якого можливо підроблений техпаспорт на вище вказаний автомобіль.

Коли поліцейські перевірили вище зазначений транспортний засіб по наявним інформаційним базам, то з’ясували, що даним автомобілем незаконно заволоділи ще у 2014 році в Київській області. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

На водія патрульні поліцейські винесли дві постанови за частиною 1 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) та частиною 6 статті 121 цього ж Кодексу (Порушення водієм правил керування транспортним засобом).

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу Полтавського відділку поліції для з’ясування усіх обставин події. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 Кримінального кодексу України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Перейти до вмісту