Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відкрили Інтеграційний центр для ВПО

У Полтаві відкрили Інтеграційний центр для ВПО

img_0812

Сьогодні у Полтаві відкрили Інтеграційний центр для внутрішньо переміщених особ та місцевої громади. У заході взяли участь директор Представництва канадського фонда Stabilization Support Services Дермот Гамільтон, виконавчий директор організації Ольга Іванова, координатор організації та перекладач Агата Гейко, представники благодійних організацій, ВПО.

img_0816

“Метою відкриття Інтеграційного центру для ВПО та місцевої громади в Полтаві є посилення процесів ресоціалізації переселенців, формування толерантного ставлення до них з боку містян, а також надання ВПО комплексу соціальних, психологічних та юридичних послуг”, – директор Представництва канадського фонда Stabilization Support Services Дермота Гамільтона

img_0804

Інтеграційний центр працюватиме як бізнес-інкубатор для ВПО та як ресурсний центр для полтавських НГО – там вони зможуть проводити конференції, семінари, тренінги, “круглі столи” за умови залучення до участі в них переселенців. Про це розповіла виконавчий директор організації Ольга Іванова.

В українських проектах Stabilization Support Services працює спільно з урядовими установами і організаціями громадського суспільства та підтримує діяльність уряду щодо реформування та розвитку соціальних послуг в Україні для внутрішньо переміщених осіб. Компанія також сприяє набуттю технічних знань і зростанню професійного потенціалу працівників українських урядових установ.

img_0818

img_0802

img_0811

Перейти до вмісту