Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці переможці конкурсу “Я мрію – я живу” отримали нагороди (ВІДЕО)

У Кременчуці переможці конкурсу “Я мрію – я живу” отримали нагороди (ВІДЕО)

znimok-ekranu-02-12-16-143701

З 1 по 25 листопада у Кременчуці проходив конкурс творчості серед дітей з особливими потребами «Я мрію – я живу». Напередодні Міжнародного дня інваліда переможці отримали нагороди, повідомили у Кременчуцькій міській раді.

У конкурсі взяли участь діти з особливими потребами віком від 6 до 18 років. На конкурс було подано 134 роботи. Конкурс проводився у трьох номінаціях: малюнки (формат А 3, А 4), виконані фарбами, олівцями, фломастерами тощо;  саморобки;  поетичні твори, проза.
У Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося нагородження переможців міського конкурсу малюнків «Я мрію – я живу». Заступник міського голови Ольга Усанова разом із  разом із начальником управління у справах сім`ї, дітей та молоді Наталею Заводчиковою вручила переможцям конкурсу грамоти та подарунки від кременчуцької міської влади, а всім учасникам  – дипломи.
Приємним подарунком для дітей та їх батьків стала  прекрасна концертна програма, підготовлена вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості  та учнями спеціалізованої школи-інтернату.

Перейти до вмісту