Ви тут:
Анонс Відео Головне Полтавщина прес-конференція прес-онлайн-конференція Суспільство 

У День святого Миколая полтавцям презентують “Новорічну казку “Один вдома” (ВІДЕО)

У День святого Миколая полтавцям презентують “Новорічну казку “Один вдома” (ВІДЕО)

У День святого Миколая, 19 грудня о 18.00, полтавцям покажуть прем’єру – циркове шоу для всієї родини “Новорічна казка “Один вдома”. Подію анонсував під час під час прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини” адміністратор цирку “Кобзов” Дмитро Верховський.

dsc_0013

Свято у Полтаві. Найбільший в Україні цирк “Кобзов” завітав з неймовірним цирковим шоу для всієї родини “Новорічна казка “Один вдома”. Прем’єра відбудеться 19 грудня, о 18.00”, – розповів Дмитро Верховський.

Окрім циркового шоу, полтавці зможуть безкоштовно відвідати 4 виставки — “Кімната сміху”, трансформери, динозаври й тераріум.

Циркове шоу “Новорічна казка “Один вдома” створювали за мотивами однойменної комедії, розповів Дмитро Верховський.

Родзинкою буде новорічна складова шоу. Напередодні різдвяних свят ми всі чекаємо дива. Ось саме його полтавці побачать у Цирку “Кобзов”. Ми всі поринемо у казку. Безумовно, активними учасниками цього шоу будуть тварини – білий лев та тигр, ведмеді та поні, мавпи, вовк”, – додав він.

Також вперше на арені цирку полтавцям презентують – Тесла-шоу.

Це — неймовірне видовище. Електричний струм, який людина пропускає через себе. Його потужність – 100 кВт”, – розповів адміністратор цирку.

Для дітей соціально незахищених категорій цирк “Кобзов” теж обіцяє влаштувати свято. Так, за словами Дмитра Верховського, 18 грудня о 13.00 полтавській малечі покажуть благодійне шоу.

dsc_0028

Для дітей-сиріт, дітей з інвалідністю та дітей усіх соціально незахищених категорій проводимо благодійне шоу під патронатом міського голови Олександра Мамая. Також дякуємо за допомогу депутатові, заступнику голови Полтавської ОДА Романові Товстому”, – зазначив він.

Вартість квитків залишається незмінною — від 99 гривень. А ось умови для глядачів значно покращаться, зазначив Дмитро Верховський.

Гастролі цирку “Кобзов” у Полтаві триватимуть із 19 грудня до 2, а можливо, й 15 січня.

Перейти до вмісту