Ви тут:
Суспільство Україна 

Тіна Кароль, MONATIK та фіналісти «Голос.Діти-3» розповіли про підготовку до фіналу проекту

Тіна Кароль, MONATIK та фіналісти «Голос.Діти-3» розповіли про підготовку до фіналу проекту

trenery-ta-finalisty-holosu-dity-u-snidanku-z-11-5

Сьогодні в ефірі «Сніданку з 1+1» побували зіркові тренери третього сезону «Голос.Діти» Тіна Кароль та MONATIK, а також фіналісти проекту Влад Фенічко, Андрій Бойко, Саша Подолян, Еліна Іващенко, Таня Олексієнко та Іванна Решко.

 Тіна Кароль із шістьома фіналістами проекту презентувала у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» нову дитячу пісню «Дитинство не втрачай», яку написала, надихнувшись проектом «Голос.Діти». Тренер дитячого вокального проекту розповіла, що минулого сезону проекту написала дитячий гімн «Україна-це ти», а сьогодні презентує нову авторську композицію.

 «Пісня про те, що яким би ти не був, чи дорослим, чи малим, не треба втрачати дитинство в душі. Це дуже добра, сучасна, дитяча пісня. Її ще ніхто не чув, навіть мама, тільки учасники проекту та глядачі «1+1» почують цю пісню вперше», – розповіла Тіна Кароль.

Тренер Тіна Кароль разом зі своїми фіналістами Еліною Іващенко і Сашком Подоляном розповіли, які сюрпризи готують до фіналу «Голос.Діти».

«Ми працюємо майже цілодобово. Для мене це дуже велика відповідальність, адже я перфекціоністка. Ми підготували подарунок для захисників нашої Вітчизни до 25-річчя Збройних Сил України, який покажемо у прямому ефірі фіналу «Голосу.Діти», – відкрила таємницю тренер.

Наступними до ефіру «Сніданку з 1+1» завітала дружня команда «монатіків»: фіналісти Андрій Бойко та Влад Фенічко разом зі своїм тренером MONATIK, які розповіли, що саме готують для фіналу проекту:

«Це буде ритмічно, буде дуже багато експериментів. Улюблені усіма пісні глядачі почують у зовсім новій інтерпретації, звичайно ж, із моїми авторськими доповненнями», – сказав тренер.

 

Ведучі, звичайно ж, запитали, як тренер реагує на романтичні стосунки, які виникли між Владом Фенічко та Юлею у Радчук.

«Я насправді виступаю за любов та радий, що музика об’єднує. Юля була на моєму концерті у Івано-Франківську, її рідному місті, де я у неї запитав, чи вони із Владом телефонують один одному. На що Юля мені відповіла: так, ми телефонуємо один одному…кожні півгодини! Цей період чудовий. Я пам’ятаю, як я розмовляв із дівчатами 11-12 годин поспіль», – розповідає  MONATIK.

 Також MONATIK презентував кліп на пісню «Вечность», у якому знялися руді дітки та учасниця «Голосу.Діти-3» Лєра Лисенко. Дівчинка запам’яталася глядачам виконанням бардівської пісні «С тучки на тучку».

«Ця робота – історія людини, яка повільно, але впевнено рухається до гармонії, до майбутнього, поцілованого сонцем», – прокоментував MONATIK.

 Тим часом, глядачі «Сніданку з 1+1» знову побачили фіналісток команди Потапа Таню Олексієнко та Іванну Решко у студії «Нашого радіо» завдяки прямому включенню у ефір програми. Дівчата відповіли на питання радіоведучих та Людмили Барбір, яка на один день стала співведучою радіоефіру.

 Фінал третього сезону «Голос.Діти» відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1». Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування, адже на даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних. Переможець отримає звання Кращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів.

 Нагадаємо, фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Перейти до вмісту