Ви тут:
Суспільство Україна 

Перестрілка між правоохоронцями під Києвом забрала життя 5-х чоловіків

police-14 грудня вранці в с. Княжичі Броварського району Київської області правоохоронці перестріляли один одного.

Так, співробітники Корпусу оперативно-раптової дії Національної поліції України, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю стосовно співробітників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони в Київській області, які разом з двома співробітниками Управління оперативної служби Головного управління Національної поліції в Києві, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю у відповідь.

Внаслідок цього загинули 5 співробітників поліції.

Зараз з’ясовуються обставини перестрілки між бійцями КОРДу, копами-розвідниками й співробітниками Державної служби охорони.

Керівництво Міністерства внутрішніх справ України призначило службове розслідування щодо інциденту;  прокуратура встановлює причини та обставини стрілянини.

Під час брифінгу розповів прес-секретар Нацполіції Київської області Микола Жукович заявив, що чотирьох загиблих під Києвом поліцейських розстріляли прямо у маркованій машині Управління поліції охорони.

Жукович додав, що обидві машини УПО, які прибули на місце, були марковані. Він наголосив, що поліцейські були одягнені в спецзасоби і бронежилети, також поліцейські були озброєні табельною зброєю – пістолетами та автоматами.

Речник Нацполіції Київщини пояснив, що ДСО могли не знати про спецоперацію колег.

Четверо поліцейських померли по дорозі в лікарню, а один вже в лікарні, повідомляє “24tv.ua

Перейти до вмісту