Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині назвали переможців конкурсу “Від студентського самоврядування – до самоврядування громад” 2016 року

На Полтавщині назвали переможців конкурсу “Від студентського самоврядування – до самоврядування громад” 2016 року

17647Відбулося засідання журі щорічного конкурсу студентських наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад», заснованого Полтавською обласною радою з метою сприяння суспільним ініціативам студентської молоді, її залучення до активної участі у житті територіальних громад області. Вів засідання голова обласної ради, голова журі конкурсу Олександр Біленький.

Журі розглянуло подані на конкурс студентські наукові роботи та визначило кращі з них. Про це повідомляють в Полтавській обласній раді.

Цього року, відповідно до Положення про конкурс, та зважаючи на науково-практичний рівень студентських робіт, журі встановило три Перших, три Других і три Третіх премії.

За рішенням журі, Першою премією відзначені: Анастасія Арканова – студентка Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка – за наукову роботу «Авторський проект «Урегулювання проблеми забруднення атмосферного повітря міста викидами автотранспорту» (на основі досвіду іноземних країн)»; Юлія Карпенко та Юлія Пащенко – студенти вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» – за наукову роботу у співавторстві «Участь молоді в організації та розвитку екотуризму на Лохвиччині»; Олександр Глазов – студент Полтавської державної аграрної академії – за наукову роботу «Створення центру молодіжних ініціатив у контексті налагодження співпраці органів місцевого самоврядування з молоддю (на прикладі м. Полтава)».

Друга премія присуджена: Оксані Кабак – студентці Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка – за наукову роботу «Розробка авторського проекту спортивно-пізнавального маршруту територією пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення (Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка)»; Вікторії Фатич – студентці Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського – за наукову роботу «Сучасний стан та проблеми місцевого самоврядування в Україні»; Аліні Дяченко – студентці Полтавської державної аграрної академії – за наукову роботу «Збір та утилізація відходів в контексті підвищення якості соціальних послуг».

Лауреатами Третьої премії журі визначило: Оксану Феніч та Віру Горищук – студентів вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»а – за наукову роботу у співавторстві «Бізнес-план молодіжного StartUP-проекту «Велокафе»; Ніну Холодько – студентку Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка – за наукову роботу «Вплив міського самоврядування на сімейне виховання старших підлітків»; Анастасію Гринзовську, Дениса Шапошнікова, Елізу Дубровіну, Валерію Коркішко – студентів вищого державного навчального закладу України «Українська медична стоматологічна академія» – за наукову роботу у співавторстві «Методологічні підходи поєднання класичних та сучасних технологій у формуванні діяльності студентського самоврядування».

Нагородження лауреатів конкурсу відбудеться 9 грудня на третьому пленарному засіданні одинадцятої позачергової сесії обласної ради.

Журі ініціювало підготовку проекту Положення про конкурс студентських наукових робіт «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад» у новій редакції, де зокрема, буде передбачено проведення публічної презентації студентських наукових робіт, поданих на конкурс.

Перейти до вмісту