Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Керівник кременчуцького підприємства ухилявся від сплати податків. Заборгованість – майже 9 млн грн, – прокуратура

Керівник кременчуцького підприємства ухилявся від сплати податків. Заборгованість – майже 9 млн грн, – прокуратура

прокуратураПрацівники прокуратури Полтавської області погодили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України керівникові одного з підприємств Кременчука, що пропонувало послуги населенню по підключенню та наданню доступу до мережі Інтернет. Про це повідомили у прокуратурі Полтавської області.

За словами начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури Полтавської області Сергія Остапенка, досудовим розслідуванням, що проводять слідчі слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби України в області за процесуального керівництва прокуратури, встановлено, що очільник підприємства у 2013-2015 роках, приховуючи реальні об’єми виручки, ухилився від сплати податків на суму майже 9 мільйонів гривень.

«У рамках кримінального провадження на вищезазначену суму прокуратурою заявлено цивільний позов, а на кошти, які знаходяться чи ще будуть надходити на банківські рахунки підприємства, накладено арешт», – сказав прокурор.

Досудове розслідування триває.    

Перейти до вмісту