Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутати Кобеляччини розглянули бюджетні питання

Депутати Кобеляччини розглянули бюджетні питання.

dscn3759

Відбулося спільне засідання президії Кобеляцької районної ради та постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін, управління майном та інвестицій, яке провели голова районної ради Володимир Кішінський та голова профільної комісії Володимир Дрига.

dscn3756

Участь у роботі засідання взяли голова районної державної адміністрації Таміла Шевченко, заступник голови районної ради Оксана Гордійко, депутати районної ради – члени профільної комісії: В’ячеслав Нестеренко, Микола Єгоренко, Анатолій Таранушич, Олександр Ткаченко, Ніна Ясинська, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Дмитро Омеляненко, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, питання яких було внесено до порядку денного засідання, представники засобів масової інформації.

Депутати розглянули пропозиції щодо внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік, погодили проекти районних програм економічного і соціального розвитку Кобеляцького району на 2017 рік, утримання об’єктів спільної власності територіальних громад Кобеляцького району на 2016 – 2018 роки та забезпечення надання адміністративних послуг Кобеляцькою районною державною адміністрацією на 2016 – 2018 роки.

Також підтримали внесення змін до діючих районних програм забезпечення функціонування та фінансової підтримки комунального підприємства «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації» на 2016 рік, забезпечення виконання Кобеляцькою районною державною адміністрацією делегованих їй Кобеляцькою районною радою повноважень на 2016 – 2017 роки.

У ході засідання члени профільної постійної комісії погодили ряд майнових питань, серед яких внесення змін до Статутів лікувальних, загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів; передача в оренду об’єктів нерухомого майна спільної власності територіальних громад Кобеляцького району; внесення змін і доповнень до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад Кобеляцького району.

Всі розглянуті питання порядку денного члени профільної постійної комісії погодили внести на розгляд сесії районної ради.

Також президія районної ради погодила склад секретаріату і лічильної комісії та проект порядку денного пленарного засідання одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

Загалом на розгляд сесії районної ради заплановано внести тридцять два питання.

Перейти до вмісту