Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Військових Полтавщини привітали з Днем Сухопутних військ України (ФОТО)

Військових Полтавщини привітали з Днем Сухопутних військ України (ФОТО)

dsc_0691

Учора у Полтавському академічному музично – драматичному театрі імені М. В. Гоголя відбулись урочистості до Дня Сухопутних військ України. З нагоди свята відбулось нагородження військовослужбовців. На захід завітали усі, хто має відношення до сухопутних військ, а також їх близькі та рідні.

dsc_0688

“Сухопутні війська України почали створюватись у 2014 році, коли почалася війна, коли на нашу землю напав ворог. В той час не було армії і зброї, проте було головне — народ. Наш вольовий український народ, який стояв за незалежність нашої Держави. Народ, котрий і зараз боронить нашу землю на передньому краю. Дякую, хлопці, що ви вистояли, і до кінці бороните нашу Державу”, – привітав військових комісар об’єднаного військового комісаріату, полковник Олександр Турченко.

dsc_0666

Він подякував волонтерам, котрі у складні для України часи, не жалкували своїх сил, та зробили все для того, щоб українське військо було одягнуте та взуте. Усім присутнім у залі він побажав миру та злагоди.

“В першу чергу хочу подякувати сім’ям загиблих — низький уклін вам за синів. Також хочу подякувати батькам всіх військовослужбовців, котрі сьогодні присутні у цьому залі, і тих хто боронить Україну за те, що вони виховали таких достойних дітей — сильних, сміливих, котрі йдуть у бій не дивлячись ні на що”, – подякував керівник “Центру допомоги учасникам АТО” Валерій Довженко.

dsc_0669

“Хочеться подякувати тим, хто не злякався, хто отримав повістку і пішов служити, тим хто не отримав повістки, і пішов до воєнкомату добровільно. Хочеться висловити слова вдячності і дружинам, матерям та дітям захисників України, котрі знайшли в собі сили відпустити чоловіків на війну. Дякую волонтерам, якби не вони, то зараз у країні не було би такого стану армії”, – звернувся до військовослужбовців, учасників АТО та їхніх матерів, дружин і сестер депутат Полтавської обласної ради Петро Ворона.

dsc_0673

Після привітального слова, кращих військовослужбовців нагородили почесними грамотами та нагрудними відзнаками. Симфонічний оркестр театру ім. М.В. Гоголя, під диригуванням Віталія Скакуна, створив всім присутнім святковий настрій, виконавши світові та українські хіти.

dsc_0725

dsc_0729

dsc_0728

dsc_0724

dsc_0719

dsc_0718

dsc_0707

dsc_0709

dsc_0710

dsc_0712

dsc_0716

dsc_0706

dsc_0705

dsc_0700

dsc_0696

dsc_0691

dsc_0676

dsc_0682

dsc_0685

Перейти до вмісту