Ви тут:
Оголошення Освіта Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують прийняти участь у онлайн-олімпіаді “Програмування для початківців”

Полтавців запрошують прийняти участь у онлайн-олімпіаді  “Програмування для початківців”

noutbuk1

Онлайн-олімпіада “Програмування для початківців” проводиться кафедрою інформатики і вищої математики Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського  з використанням системи онлайн освіти  “Математика.Укр“, розробленої та впровадженої фахівцями кафедри. Кафедра здійснює підготовку програмістів за спеціальностями: 113 – прикладна математика та 014.09 – середня освіта (інформатика).

У олімпіаді планується участь усіх загально-освітніх навчальних закладів України та студентів молодших курсів університетів. За результатами олімпіади активні учасники отримають електронні сертифікати. Участь у олімпіаді – безкоштовна. Прізвища найбільш успішних учасників будуть оприлюднені на сайті.

Олімпіада не має обмежень у часі – можна записатися для участі та потім розв’язувати задачі дистанційно у будь який час, зручний для вас. Для виконання олімпіадних завдань використовується мова free pascal.

Для участі в олімпіаді достатньо зареєструватися у системі “Математика.Укр” та записатися на олімпіаду. Якщо бажаєте отримати сертифікат на ваше ім’я, слід вказувати ваші справжні ім’я та прізвище (укр. мовою). 

До участі запрошуються: школярі, студенти, викладачі та всі, хто вивчає і цікавиться програмуванням. Участь в олімпіаді дозволить вам перевірити ваші знання, ознайомитися з новими задачами, підвищити свою кваліфікацію, знайти однодумців. Викладачі інформатики зможуть перевірити знання своїх учнів, підготувати їх до участі у міських, районних та обласних олімпіадах та до вступу у вищі навчальні заклади за спеціальностями, пов’язаними з програмуванням. Інформація про учасників, які наберуть  найбільшу кількість балів буде офіційно оприлюднена на сайті “Математика.Укр” , що сприятиме підвищенню престижності Вашого навчального закладу. У олімпіаді можуть приймати участь і викладачі інформатики. Оцінювання робіт учасників здійснюється автоматично, що забезпечує об’єктивність. 

У особливих випадках, роботу розглядає апеляційна комісія. Більш детальну інформацію про правила  участі у олімпіаді Ви отримаєте безпосередньо на сайті у онлайн системі після того, як запишетесь для участі. 

Перейти до вмісту