Ви тут:
Анонс Головне Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

16 грудня у Полтаві прозвучать “Пісні, народжені в АТО”

16 грудня у Полтаві прозвучать “Пісні, народжені в АТО”

atofest-poster-poltava

16 грудня відбудеться концерт у рамках Всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО». На сцені ОЦЕВУМу 16 бійців АТО виконають свої авторські композиції, розповідають організатори – “Координаційна рада громадських організацій учасників АТО”, ГО “Братерство учасників АТО Полтавщини” та «Центр допомоги учасників АТО».

Для полтавців прозвучать не просто пісні, а особисті історії бійців про війну, справжню чоловічу дружбу, про біль втрат, про коханих, які чекають на захисників вдома, про мир та надію на майбутнє. Усі композиції написані військовими в окопах на сході України.

Як зазначають організатори, головна мета — вшанування родин загиблих в АТО українських воїнів.

Під час концерту діти загиблих воїнів АТО, яких на Полтавщині 76, отримають подарунки. Їх передали небайдужі великобританці з Уельсу. Гостинці, які обирали для кожної дитини, –  запаковані й підписані, розповіла волонтер «Центру допомоги учасників АТО» Ірина Каптур.

Концерт відбудеться 16 грудня об 11 годині. Місце проведення ОЦЕВУМ (м. Полтава, вул. Соборності 67), вхід за запрошеннями, які можна отримати у Полтавській ОДА, каб.121 (вул. Соборності 45).

Перейти до вмісту