Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Земельні, будівельні та правоустановчі питання вирішували на колегії Лубенської міськради

Земельні, будівельні та правоустановчі питання вирішували на колегії Лубенської міськради

3-img_7132

На колегії Лубенської міської ради обговорювали проекти рішень, які розглядатимуться на черговій дванадцятій сесії  міської ради сьомого скликання. Порядок денний складався із 57 питань. Серед головних питань – земельні, будівельні, правоустановчі.

Про роботу Громадського формування „Муніципальна служба правопорядку м. Лубен“ доповів голова правління Григорій Мелешко. Наступним був  звіт директора Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віктора Цимбала Про виконання комплексної програми „Соціальна робота із соціально незахищеними категоріями сімей, дітей та молоді м. Лубен на 2015-2017 роки“, яку затверджено за результатами голосування.

Крім того, під час колегії розглянули проекти рішень про затвердження в новій редакції Cтатутів комунальної рятувально-водолазної станції, стоматологічної поліклініки, Лубенської центральної міської лікарні.

Жвавого обговорення набули питання про вилучення, надання земельних ділянок  у власність та користування юридичним і фізичним особам для різного цільового призначення, про поновлення договорів оренди землі, про припинення права користування землею, про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

Закінчилося засідання колегії Лубенської міської ради розглядом  питань про залучення гранту Фонду E5P для фінансування інвестиційного проекту „Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в м. Лубни шляхом технічного переоснащення світильників на основі LED технологій та впровадження загальноміської системи управління освітленням вулиць“ та Про залучення кредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту „Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення в м. Лубни шляхом технічного переоснащення світильників на основі LED технологій та впровадження загальноміської системи управління освітленням вулиць“.

4-img_7131

Перейти до вмісту