Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

З 1 грудня у дитсадках Горішніх Плавнів працюватимуть чергові групи

З 1 грудня у дитсадках Горішніх Плавнів працюватимуть чергові групи

1479889218__dsc0043

До 1 грудня роботу вихователів дитсадків Горішніх Плавнів хочуть продовжити до 17.45, крім садочків «Дзвіночок» та «Попелюшка», у яких чергові групи працюють. А з початку зими у кожному ДНЗ міста буде працювати чергова група до 18.00.Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Таке рішення затвердили на нараді заступника міського голови Надії Угнічевої із завідувачами дошкільних навчальних закладів міста за участі начальника відділу освіти Ірини Шошиної, головного спеціаліста Любові Павленко, головного бухгалтера Оксани Кошолкіної, головного фахівця з транспорту ПрАТ «Полтавський ГЗК» Олександра Валкового.
Під час засідання розглянули питання про організацію роботи чергових груп у дошкільних закладах міста у зв’язку з роботою батьків-працівників гірничо-збагачувальних комбінатів на віддалених ділянках підприємств.
За результатами обговорення вирішили, до 01.12.2016 року роботу вихователів ДНЗ продовжити до 17.45, крім садочків «Дзвіночок» та «Попелюшка», у яких чергові групи працюють. А з 01.12.2016 року в кожному ДНЗ міста буде працювати чергова група до 18.00. За дорученням заступника міського голови Надії Угнічевої інформацію про роботу чергових груп донести до батьків вихованців ДНЗ протягом поточного тижня. 

Перейти до вмісту