Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До вихованців Кременчуцької виховної колонії завітали місіонери іноземних держав

До вихованців Кременчуцької виховної колонії завітали місіонери іноземних держав

dscn1817

1 листопада до вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області завітали місіонери країн Бельгії та Німеччини та братство християн-баптистів з м. Золотоноша і Черкаси.

dscn1829

Зустріч відбулась з метою навчання юнаків вибору істинного авторитету для себе, вірного життєвого шляху та пріоритетів. Гості наголосили на важливості любові і поваги до своїх рідних, вчили цінувати найважливіших людей для кожного юнака – маму та батька. Разом розмовляли про те, що потрібно вміти дивитися на світ і людей по-іншому – духовним поглядом. Для кожного дуже важливо вміти прощати, довіряти, не боятися змінювати своє життя на краще.

dscn1845

Червоною лінією спілкування із хлопцями стало прагнення віруючих людей допомогти юнакам створити неповторну картину світу і визначити своє місце людини в системі суспільства. Християнські служителі наводили багато цікавих і емоційно яскравих життєвих прикладів, як кожен із них, через страждання і помилки, через сумління і хвилювання, створював власну систему норм і цінностей для віруючої людини, які вони реалізували в своїй трудовій діяльності, в сім’ї і спілкуванні із рідними та друзями, в кожному дні свого життя.

dscn1801

Пастор церкви «Відродження» Сергій Скиба наголосив, що саме наші добропорядні, альтруїстичні вчинки закріплюють і зберігають віру, саме завдячуючи високо моральним вчинкам людина стає особистістю.

Незвичайним та веселим фрагментом зустрічі став виступ фокусника, який залучав до своїх фокусів юнаків і персонал установи.

dscn1780

В подарунок від гостей вихованці отримали солодощі та фрукти.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області

Перейти до вмісту