Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Вихованці Кременчуцької виховної колонії намалювали соціальну рекламу та одягнули червону стрічку

Вихованці Кременчуцької виховної колонії намалювали соціальну рекламу та одягнули червону стрічку

dscn2262

29 листопада до вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області завітали фахівці Кременчуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Зустріч відбулась напередодні Всесвітнього Дня боротьби із ВІЛ/СНІД.

Спеціалісти розповіли юнакам про важливість Всесвітньої дати, яка змушує людей робити кроки щодо посилення усвідомлення необхідності поширення профілактичної інформації про СНІД у суспільстві, поліпшення якості допомоги, що надається особам, зараженим ВІЛ, і про боротьбу з запереченням існуючої проблеми і дискримінацією ВІЛ-інфікованих. 

dscn2294

Підлітки переглянули відеолекцію «ВІЛ/СНІД – тобі потрібно це знати» та соціальну рекламу, спрямовану на пропаганду здорового способу життя. Разом обговорили причини та шляхи передачі захворювання, з’ясували як жити, щоб не наразитися на небезпеку.

dscn2264

Вихованці активно долучились до Акції «Одягну червону стрічку», чим підтвердили власний прояв солідарності та небайдужість до людей, які сьогодні живуть з ВІЛ та СНІДом, і для того, щоб згадати мільйони людей, які вже померли від цієї страшної хвороби.

dscn2287

Під час виготовлення соціальної реклами юнаки зобразили своє бачення шляхів попередження хвороби та усвідомили, що проблема існує, але порадили юнакам і дівчатам бути обережними, цінувати та берегти кожну неповторну хвилину свого життя!

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області

Перейти до вмісту