Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Валерій Головко має найменше землі серед голів ОДА

Валерій Головко має найменше землі серед голів ОДА.

Рейтинг голів облдержадміністрацій, які володіють найбільшими земельними ділянками та житлом, згідно з е-деклараціями, склало видання “Слово і діло”.

Так, найбільшим житлом – будинком площею 891 кв. м – володіє голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. Він, до речі, потрапив і до списку найбільших землевласників – площа задекларованої ним та його родиною землі складає 37,4 тис. кв. м, пишевидання.

Другим у списку любителів просторого житла виявився Хмельницький обласний голова Олександр Корнійчук. У власності губернатора та його дружини є 4 будинки та 1 квартира, сукупна площа яких становить понад 848 кв. м. Він же є другим у рейтингу за площею земельних ділянок. Голова Хмельниччини володіє майже 90 тис. кв. м землі.

Третій за площею житла серед губернаторів України – керівник Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук. Задекларовані разом із дружиною 2 його будинки та 3 квартири мають загальну площу понад 710 кв. м.

1

Голова Полтаської Ода Валерій Головко в списку зайняв 8 сходинку.

Серед лідерів у списку власників земельних ділянок опинився голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз (перше місце – майже 647,8 тис. кв. м) та голова Кіровоградщини Сергій Кузьменко (третє місце – близько 73,8 тис. кв. м). І якщо в Гарбуза при цьому з житловою площею все достатньо скромно – якихось два будинки у 240 кв. м, то будинок і дві квартири родини Кузьменка вивели його на п’яте місце за сукупною площею житла (663,3 кв. м).

На останньому 18 місці голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

2

Перейти до вмісту