Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві обговорили актуальні питання щодо держреєстрації прав на нерухомість та захисту прав власності

У Полтаві обговорили актуальні питання щодо держреєстрації прав на нерухомість та захисту прав власності

img_0950

Сьогодні, за ініціативи Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, відбувся семінар з метою налагодження тісної співпраці юстиції з суб’єктами державної реєстрації Полтавщини.

У ході роботи присутні обговорили актуальні питання, що виникають у зв’язку з набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державної реєстрації прав на нерухоме майно та захисту прав власності» від 06.10.2016 № 1666-VІІІ.

img_0947

До участі у семінарі були залучені державні реєстратори виконавчих органів сільських, селищних, міських рад, місцевих державних адміністрацій та акредитованих суб’єктів Полтавської області.

img_0919

У ході роботи, була роз’яснена інформація щодо новел у сфері державної реєстрації прав, що запроваджені у зв’язку з набранням чинності новою редакцією Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень». Документом встановлено комплексний підхід до вдосконалення системи державної реєстрації прав на нерухоме майно.

img_0927

Присутні активно задавали питання та вели обговорення.

Як ми писали раніше, начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Ірина Пашко розповіла про зміни у сфері держреєстрації прав на нерухомість і бізнесу.

Перейти до вмісту