Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях придбали автогрейдер за 2,5 млн гривень

У Горішніх Плавнях придбали автогрейдер за 2,5 млн гривень

1479474807_img_2196

У Горішніх Плавнях за кошти міського бюджету придбали автогрейдер, що відповідає всім вимогам сучасності. Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Міський голова Дмитро Биков наголосив, що така техніка  з’явилася вперше. Автогрейдер А140 призначений для виконання великих обсягів землерийно-профілювальних робіт при утриманні доріг. Грейдер відрізняється високим рівнем прохідності в складних дорожніх і кліматичних умовах. Обладнаний комфортабельною кабіною з ергономічним робочим місцем оператора оснащеним приточно-витяжною системою вентиляції, тонуванням скла для захисту від сонячних променів. Новий дизайн системи відповідає всім сучасним вимогам.

Автогрейдер придбали за кошти міського бюджету на загальну суму 2,5 млн грн. Міський голова відзначив велику потребу у використанні такої техніки для виконання ремонтів ґрунтових доріг приватного сектору міста: у мікрорайонах Низи, Золотнишине, Піддубне, доріг у напрямку КП «ВУВКГ» та для прибирання снігу взимку на центральних вулицях та внутрішньоквартальних проїздах міста.
Перейти до вмісту