Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Диканському районі віднайшли 18 га землі для учасників АТО

У Диканському районі віднайшли 18 га землі для учасників АТО

dscn7338

У Диканському районі на територій Стасівської сільської ради віднайшли близько 18 га, що дає змогу забезпечити земельними ділянками 11 учасників АТО згідно встановленої черги. Про це повідомили у Диканській РДА.

Під час робочої наради з питань виділення земельних ділянок учасникам АТО за участі голови РДА Володимира Шкарбаня, заступника голови РДА Віктора Дудника, представників аграрного сектору, керівників відповідних структур району та представників ГО «АСУ АТО Диканщини».

Голова РДА зазначив, що 77 учасників АТО Диканської селищної ради не забезпеченні земельними ділянками.

“Дане питання знаходиться на постійному контролі керівництва району та області. Ми шукаємо шляхи вирішення. І повірте ніхто не залишиться без гарантованої чинними законодавством пільг захисникам України”, – додав він.

За інформацією начальника відділу Держгеокадастру в Диканському районі Наталією Бойко на територій Стасівської сільської ради було віднайдено близько 18 га, що дає змогу забезпечити 11 учасників АТО згідно встановленої черги. Інші ж будуть забезпечені по мірі вивільнення земельних ділянок.

Очільниками району постійно проводиться відповідна робота з головами селищної, сільських рад щодо земельних ділянок, які можуть бути передані учасникам АТО.

Перейти до вмісту