Ви тут:
Медицина Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Персонал лікарень Полтавщини постійно навчається, – ДОЗ ОДА

Персонал лікарень Полтавщини постійно навчається, – ДОЗ ОДА

kozelschyna-3

Водіїв «швидких» у Козельщині перевіряли на знання правил безпеки руху, а акушерські бригади у Полтаві тренувались з київськими фахівцями у наданні допомоги при післяпологових кровотечах.

17 листопада фахівці Козельщинського ЦПМСД спільно з Козельщинською ЦРЛ навчали водіїв санітарного транспорту та перевіряли знання з питань безпеки дорожнього руху у рамках щотижневика безпеки дорожнього руху на виконання наказу ДОЗ №914 від 11.11.2016р про проведення «Тижня безпеки дорожнього руху» та на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 01.03.2016р №2571 (1) 1-16 і листа Державного підприємства «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій Міністерства охорони здоров’я України» від 26.10.2016р №412, – повідомили у Козельщинському центрі первинної медико-санітарної допомоги.

kozelschyna

24 листопада у Полтавському міському пологовому будинку відбувся тренінг з надання медичної допомоги у разі виникнення ранньої післяпологової кровотечі. Захід відбувся за участі адміністрації та працівників пологового будинку, представниів компанії «Ferring Pharmaceuticals» та Київського перинатального центру. Спершу була лекція, а потім відпрацьовували навички на практиці, – розповіла Олена Коротич, заступник головного лікаря з медичної частини.

Прес-центр ДОЗ ОДА

Перейти до вмісту