Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Патріотичні вірші, пісні й свічки пам’яті, – у Котельві відзначили День Гідності та Свободи

Патріотичні вірші, пісні й свічки пам’яті, – у Котельві відзначили День Гідності та Свободи

dscn2560

З нагоди Дня Гідності та Свободи на подвір’ї Котелевської селищної школи №4 відбулися урочистості та покладення квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. Про це повідомили у Котелевській РДА.

Зібралися тут представники районної і селищної влади, працівники структурних підрозділів державних установ, громадськості та засобів масової інформації, педагогічні працівники та учнівська молодь.

Звернувся до присутніх голова РДА Віктор Колос та голова районної ради Василь Тимошенко: “Сьогодні ми вшановуємо  Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Вони назавжди  залишаться в пам’яті нашого народу та є  гордістю й прикладом для майбутніх поколінь”.

Діти підготували патріотичний поетично-пісенний виступ, під час якого винесли до пам’ятника великий український прапор та запалили свічки пам’яті.  Хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв АТО та Небесної Сотні.

dscn2555

Перейти до вмісту