Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Нагороди, премії, путівки до Льовова та сертифікати на житло, – у Полтаві привітали працівників культури

Нагороди, премії, путівки до Льовова та сертифікати на житло, – у Полтаві привітали працівників культури

55436381_1f0f6e23

У Палаці дозвілля «Листопад» відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

“Моя мама, мій тато також займались музикою, тому, дивлячись на них, я ще з малечу знав, із чим хочу пов’язати своє життя. Так, власне, і склалося (посміхається). Із гордістю скажу, що маю ще одну велику родину – добре знаний у місті духовий оркестр «Полтава». Для мене це не просто робота. Це захоплення, поклик душі”, – розповів заслужений артист України, художній керівник та диригент міського духового оркестру «Полтава» Едуард Головашич.

На початку урочистостей гарний настрій усім присутнім у залі подарували вихованці Творчого центру Наталії Май, виконавши чудову пісню.

Привітав зі святом творців прекрасного міський голова Олександр Мамай. За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток української національної культури міський голова вручив грамоти й подяки, у тому числі й з нагрудними знаками, грошові винагороди кращим з кращих представникам галузі.

Окрім того, всі працівники культури Полтави отримали матеріальну допомогу до свого професійного свята в розмірі 600 гривень.

55436381_0b29786b

Кульмінаційним моментом нагородження стало вручення сертифікатів на отримання службового житла. 1-кімнатну квартиру отримала концертмейстер Полатвського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені М.Гоголя Ірина Герасименко. Сертифікат на отримання службового житла – 1-кімнатної квартири отримала і керівник зразкового колективу «Творчий центр Наталії Май» Полтавського міського будинку культури Світлана Ольховик.

Під час урочистостей було розіграно путівки від Олександра Мамая до Львова. У подорож до міста легенд, таємничих та загадкових споруд, неповторного колориту на Заході України матимуть змогу вирушити 17 працівників культури.

Підіймали настрій усім присутнім у залі та створили неповторну атмосферу свята гурт «Діти Фрістайлу».

55436381_6065ecf9

55436381_4628ec1f

55436381_d33acc1b

Перейти до вмісту