Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині затримали чоловіка, який зберігав наркотики та зброю (ФОТО)

На Полтавщині затримали чоловіка, який зберігав наркотики та зброю (ФОТО)

pm307image001

У 32-річного чоловіка поліцейські вилучили близько одного кілограму канабісу, стартовий пістолет «ZORAKI» та набої до нього.

pm243image002

У ході проведення комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання території Гадяцького району, оперативники, під час проведення санкціонованого обшуку у жителя одного із сіл району, виявили та вилучили близько кілограму речовини рослинного походження, зовні схожої на наркотичний засіб канабіс, повідомляють у ГУ НП у Полтавській області.

pm199image003

Як повідомив т.в.о. заступника начальника Гадяцького відділу поліції – начальник кримінальної поліції Леонід Горяєв, у чоловіка, крім наркотичної речовини, також виявили пістолет марки «ZORAKI» та 9 набоїв до нього, які він зберігав незаконно.

pm81image004

Речові докази вилучені та направлені на експертні дослідження.

По даному факту відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Перейти до вмісту