Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліція затримала злочинну групу, яких підозрюють у вчиненні крадіжок, зберіганні наркотиків та зброї

На Полтавщині поліція затримала злочинну групу, яких підозрюють у вчиненні крадіжок, зберіганні наркотиків та зброї

nw_police

У Лохвицькому районі правоохоронці затримали чотирьох чоловіків, які підозрюються у вчиненні крадіжок, зберіганні наркотиків та зброї.

До чергової частини Лохвицького відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річного начальника служби безпеки одного із товариств, розташованих на території району. Чоловік розповів, що невідомі особи викрали акумулятор до комбайна та намагалися викрасти пальне.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

«Вже за деякий час поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ», в якому перебувало троє чоловіків від 25 до 30 років. В ході огляду транспортного засобу поліцейські виявили в багажнику дві пусті каністри об’ємом 60 літрів, розкладний ніж та металеву телескопічну розкладну палицю.», – розповів начальник Лохвицького відділу поліції Максим Романенко.

pm365image001

Згодом оперативники з’ясували, що до крадіжки акумулятора причетний їх 30-річний спільник, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

При санкціонованому огляді господарства останнього, працівники поліції виявили чотири паперові згортки, дві пластикові пляшки в яких знаходилося більше 1 кг. рослин «коноплі» та 2 обрізані пластикові пляшки зовні схожі на пристрій для куріння.

pm324image002

Слідчим Лохвицького відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 (замах на крадіжку) частини 1 статті 185 (крадіжка), частини 2 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ) та частини 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України. Наразі ведеться досудове розслідування. Подібні дії караються позбавленням волі від двох до п’яти років.

pm599image004

pm882image003

Перейти до вмісту