Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині обікрали селищну раду (ФОТО)

На Полтавщині обікрали селищну раду (ФОТО)

pm377image002

До Миргородського відділу поліції з повідомленням про вчинення крадіжки ноутбуку марки «Lenovo» звернувся голова однієї із сільських рад.

Як повідомляють у ГУ НП у Полтавській області, у заяві йшлося, що невідома особа, вночі проникла до приміщенняселищної ради і з кабінету викрала комп’ютерну техніку вартістю близько 6-ти тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події з’ясувала, що селищна рада не обладнана охоронною сигналізацією і це спрацювало на руку злочинцю. До середини приміщення він потрапив шляхом віджимуметалопластикового вікна.

pm554image004

На протязі години за підозрою у вчиненні злочину оперативники затримали 28-річного раніше судимого миргородця.

При затриманні злочинця, з його автомобіля правоохоронці вилучили викрадений ноутбук, зарядний пристрій до нього та знаряддя злочину – саморобну монтировку і рукавичку.

pm284image006

28-річному крадію вже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). За такі протиправні діяння законодавцем передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі правопорушнику обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Ведеться досудове розслідування.

pm681image008

Перейти до вмісту