Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Крюківський завод поставить “Укрзалізниці” 350 вантажних вагонів

Крюківський завод поставить “Укрзалізниці” 350 вантажних вагонів

Договір на постачання вантажних вагонів згідно проведених тендерів було підписано 18 листопада.

Крюківський вагонобудівний завод підписав контракт на постачання до кінця цього року 350 вантажних вагонів для компанії “Укрзалізниця”.

1476181006-2769

Як повідомила УНІАН прес-секретар підприємства Ганна Кудіяров, договір на постачання вантажних вагонів згідно проведених тендерів було підписано 18 листопада.

За її словами, підприємство виграло кілька тендерів і поставить “Укрзалізниці” 350 піввагонів моделі 12-783 з модернізованою візком, яка дозволить збільшити міжремонтний пробіг вагонів.

Як повідомив голова правління підприємства Анатолій Шабала, завод вже приступив до виконання контракту, а поставка першої партії вагонів в кількості 50 штук очікується на початку грудня.

У прес-службі заводу додали, що напіввагон моделі 12-783 – це універсальний чотиривісний суцільнометалевий вагон зі зварним кузовом збільшеного об’єму – 78 кубометрів, виготовлений з низьколегованих сталей. Він призначений для перевезення сипучих, пакетованих, штучних вантажів, що не потребують захисту від атмосферних опадів. Вантажопідйомність – 70 тонн. Конструкційна швидкість – 120 кілометрів на годину. Призначений термін служби – 22 роки, повідомляє uazmi.

 

 

Перейти до вмісту