Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Кременчуцькі спортсмени отримають фінансову допомогу від міста

Кременчуцькі спортсмени отримають фінансову допомогу від міста

im578x383-грошіЗа ініціативи міського голови Віталія Малецького кременчуцькою міською владою розроблено механізм підтримки спортсменів, які беруть участь у Чемпіонатах світу, Олімпійських, Паралімпійських іграх, тобто спорту вищих досягнень. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Цього року за 9 місяців з міського бюджету виділили 200 тисяч гривень на оплату першого внеску до Фонду молодіжного будівництва для придбання квартири члену Олімпійської збірної України, учасниці Олімпійських ігор 2016 року Ользі Ляховій. Наступного року у  міському бюджеті будуть передбачені кошти на оплату першого внеску до Фонду молодіжного будівництва для придбання квартири переможцю Паралімпійських ігор 2016року Сергію Ємельянову. Щодо сплати решти суми житлового кредиту, то  спортсмени зможуть оплачувати щомісячні платежі за кредитами за рахунок стипендій, які отримуватимуть з міського бюджету наступного року.
Міський голова Віталій Малецький наголосив, що наступного року спортсмени, які представляють Кременчук на змаганнях міжнародного рівня і мають високі досягнення, щомісячно отримуватимуть з міського бюджету стипендії у розмірі від 3 до 5 тис. грн.
За дорученням міського голови Віталія Малецького вже вирішене питання про виділення  цього року 120 тис. грн.. з міського бюджету для придбання протеза  для  призера Паралімпійських ігор 2016 року  Сергія Ємельянова.
 
Перейти до вмісту