Ви тут:

Гурт «Антитіла» презентує саундтрек до нового серіалу каналу 2+2 «Одинак»

Гурт «Антитіла» презентує саундтрек до нового серіалу каналу 2+2 «Одинак»

22_odinak

22 листопада гурт «Антитіла» презентує кліп на пісню «Одинак», яка є саундтреком до нового однойменного серіалу телеканалу 2+2 з Олексієм Горбуновим у головній ролі.

Дія гостросюжетного серіалу каналу 2+2 «Одинак» розгортається в Одесі. Герой Олексія Горбунова – Гліб Мечников, керівник карного розшуку міста. Його філософія балансує на межі добра і зла. Він живе за принципом:«Закон – це я. Це моє місто і мої бандити. Поки вони гризуться між собою, я їм це дозволяю. Та коли злочинці переходять межу і руйнують життя звичайних одеситів, я їх знищую». Гліб Мечников – жорсткий, розумний, принциповий та вольовий оперативник, що звик «контролювати місто» й вирішувати всі проблеми сам. Єдина людина, поруч з якою герой Олексія Горбунова може бути вразливим і зворушливим, – його шістнадцятирічна донька Христина, яку він також виховує сам. У головних ролях «Одинака» знялись Микола Боклан, Андрій Стоянов, Ірина Єфремова. Режисер: Віктор Конісевич. Музику до нового серіалу написав директор гурту «Антитіла», композитор Сергій Вусик.

22_odinak_antitela_clip

Саундтрек до серіалу також має назву «Одинак» і, на думку фронтмена гурту «Антитіла», автора тексту Тараса Тополі, «передає і напружений, сповнений боротьби та протирічь внутрішній світ головного героя – такого собі одинака-камікадзе, і загальний драматизм кримінального бойовика».

«Я писав текст у дуже дивному форматі. Побачив перші кадри, де Горбунов у бушлаті, і виник образ Одеси, Чорне море, і перше слово, яке спало на думку, було – «чайки». Від нього ниткою почалася історія одинака, що йде сам проти всіх, як справжній камікадзе. По-моєму, це дуже добре лягло в сюжетну лінію серіалу», – поділився спогадами про народження пісні Тарас Тополя.

22_odinak2

Пісню «Одинак» було створено навесні цього року, а в жовтні тривала робота гурту «Антитіла» над кліпом. «Ми вже давно думали про пісню-екшен українською мовою, і коли мені запропонували написати музику до гостросюжетного кримінального бойовика, повного стрілянини, переслідувань, вуличних розбірок, я зрозумів, що саме час втілити бажання в реальність. 29 днів цілодобової праці, і в результаті – 78 хвилин музики увійшло в кінострічку, в основу якої була закладена мелодія з головної теми «Одинака», – розповів композитор Сергій Вусик.

У створенні саундтреку до «Одинака» також брав участь аранжувальник гурту «Антитіла» Максим Сиволап.

Презентація кліпу «Одинак» відбудеться 22 листопада о 20:00 у прямому ефірі на каналі YouTube. Запитання учасникам гурту «Антитіла» можна буде надсилати під час ефіру за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCaA2YF_NAtTOngsBRpZKieA.

Більше інформації на нашому сайті: http://2plus2.ua/

Прес-служба телеканалу «2+2»

 
Перейти до вмісту