Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Голова Гадяцької райради відзвітутвав про рік роботи на посаді

Голова Гадяцької райради відзвітутвав про рік роботи на посаді

img_0164-kopyrovatДнями відбулося пленарне засідання п’ятнадцятої сесії Гадяцької районної ради 7 скликання, у якому взяли участь голова райдержадміністрації Олексій Матюшенко, міський голова Володимир Нестеренко, сільські голови, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники ЗМІ.

На початку зібрання голова районної ради Володимир Нікітенко представив загалу звіт про свою діяльність за період з листопада 2015 по листопад 2016 року. Потому депутати заслухали звіти начальника районного відділу поліції Віталія Браславця та заступника керівника Миргородської місцевої прокуратури Андрія Жиліна про роботу правоохоронних органів за 10 місяців 2016 року.

Сесія затвердила звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року, внесла зміни до ряду районних програм: економічного і соціального розвитку на 2016 рік;соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, учасників АТО, мобілізованих  та окремих пільгових категорій населення на 2013-2020 роки; забезпечення інвалідів, дітей-інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах на 2016-2018 роки; забезпечення виконання Гадяцькою районною державною адміністрацією делегованих їй районною радою повноважень на 2016 рік; інформатизації Гадяцького району на 2016 рік; профілактики злочинності і правопорушень на 2016-2020 роки; захисту населення і територій Гадяцького району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2017 роки.img_0123-kopyrovat

Депутати заслухали та затвердили Програми підготовки юнаків до військової служби та призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2017 рік; правової освіти населення Гадяцького району на 2017-2020 роки; покращення умов обслуговування непрацездатних громадян та застрахованих осіб в управлінні Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі на 2016-2018 роки.

У зв’язку із перейменуванням назв вулиць та змінами до Податкового кодексу України сесія погодила зміни до Статутів дев’яти ЗОШ району, КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги», центральної районної лікарні, Гадяцької комплексної дитяче-юнацької спортивної школи, повідомляють у Полтавській обласній раді.

На 3 роки районна рада вирішила переукласти трудовий контракт із головним лікарем КЗ «ЦПМСД» Валентиною Близнюк.

За пропозицією головного лікаря Гадяцької ЦРЛ Олександра Басараба депутати прийняли Звернення до Міністерства охорони здоров’я України, Полтавської облдержадміністрації стосовно утворення на базі Гадяцької ЦРЛ Гадяцького госпітального округу Полтавської області.

За пропозицією депутата районної ради Світлани Гайдабури сесія прийняла Звернення до Народного депутата України Руслана Богдана про виділення державної субвенції у розмірі 8 млн. грн. на ремонт дороги обласного значення Білопілля-Терни-Липова Долина-Гадяч.

У різному виступив депутат Віктор Оробей, який від імені громадян села Плішивець подякував районному керівництву за вирішення питання водопостачання місцевих жителів.

Перейти до вмісту