Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутати заслухають звіт керівника комунального підприємства “Полтавафарм”

Депутати заслухають звіт керівника комунального підприємства “Полтавафарм”

img_3838-kopyrovatУчора відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій, яке провів Геннадій Коваленко. У роботі взяли участь керівники структурних підрозділів обласної держадміністрації, представники громадських організацій та журналісти.

Відповідно до порядку денного голова комісії Геннадій Коваленко, депутати: Сергій Соловей, Валерій Калюжний, Михайло Бугрій розглянули два питання порядку денного – пропозицію заслухати звіт керівника комунального підприємства “Полтавафарм” Валерія Прядка про діяльність підприємства та про нагородження відзнаками Полтавської обласної ради.

img_3854-kopyrovatЗ першого питання порядку денного виступили голова комісії Геннадій Коваленко, члени комісії Валерій Калюжний, Сергій Соловей, Михайло Бугрій, депутати Валерій Прядко, Руслан Рогов. Депутати не підтримали питання до розгляду.

Постановили – до 10 грудня провести виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій на базі підприємства “Полтавафарм” і там заслухати звіт його керівника Валерія Прядка.

По другому питанню порядку денного депутати погодили перелік кандидатур для нагородження почесною відзнакою Полтавської обласної ради  нагрудним знаком “За вірність народу України”.

Перейти до вмісту