Ви тут:
Суспільство 

Депутати Кобеляччини розглянули економічні питання

Під головуванням Олега Решетила відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань промислової політики, підприємництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства.

dscn3704

У роботі взяли участь голова районної ради Володимир Кішінський, заступник голови районної ради Оксана Гордійко, голова райдержадміністрації Таміла Шевченко, заступник голови постійної комісії Віктор Труш, депутати – члени комісії: Олег Данко, Іван Клименко, Ігор Проценко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Катишков,  керівники відділів райдержадміністрації.

dscn3704

Згідно з порядком денним депутати розглянули питання про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку цивільного захисту Кобеляцького району на 2016 – 2020 роки, по якому інформували начальник Кобеляцького районного сектору ГУ ДСНС України в Полтавській області Юрій Гребенюк та завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Олександр Лисенко. Відповідно до цих змін заплановано придбати дихальні апарати на стислому повітрі в кількості 5 штук та повнолицьові панорамні маски в кількості 20 штук на суму 199 тис. грн. Проект рішення по цьому питанню члени комісії рекомендували винести на розгляд одинадцятої сесії районної ради.

Також обранці рекомендували підтримати Програму економічного і соціального розвитку Кобеляцького району на 2017 рік, яку представив завідувач сектору економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Микола Тюпка.

Окрім того, депутати розглянули питання про виділення коштів на ремонт приміщення для зберігання місцевого матеріального резерву Кобеляцького району, придбаного відповідно до Програми на суму 106 тис. грн. У підсумку обговорення члени комісії рекомендували постійній комісії з питань бюджету, фінансів, цін, управління майном та інвестицій розглянути можливість виділення коштів у сумі 72 тис. грн. на ремонт підвального приміщення адмінбудівлі районної ради для зазначених цілей.

У ході засідання голова райдержадміністрації Таміла Шевченко вела мову про ситуацію в районі із захворюванням диких свиней на африканську чуму, заплановане будівництво об’їзної дороги, плани на наступний бюджетний рік.

Перейти до вмісту