Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Визначили переможця конкурсу на посаду директора Горбанівського геріатричного пансіонату

Визначили переможця конкурсу на посаду директора Горбанівського геріатричного пансіонату

dsc_0096

15 листопада у Полтавській облдержадміністрації відбулось засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Горбанівського геріатричного пансіонату Ветеранів війни та праці. До конкурсу були допущені три кандидати: Юрій Радченко, Олена Синіцина та Віктор Лебедєв. Кожен кандидат, у своєму виступі розповів комісії своє бачення перспективи розвитку пансіонату.

dsc_0100

Юрій Радченко запропонував три напрямки розвитку Горбанівського геріатричного пансіонату: фінансово-господарська діяльність, медичне обслуговування, та дозвілля підопічних, а саме культурно-масова програма. Також у своїй презентації він пропонував приділити системний підхід щодо втілення програм по енергозбереженню. А саме комплексне вивчення витрат електроенергії та водопостачання, утеплення приміщень. Також він зазначив, що при проведенні ремонтних робіт необхідно втілювати дизайнерські рішення у оформленні приміщень пансіонату. На думку Юрія Радченка, декоративне оформлення сприятиме покращенню настрою та психологічному розвантаженню підопічних геріатричного пансіонату.

dsc_0109

У своїй презентації Олена Сініцина запропонувала в першу чергу провести анонімне анкетування серед підопічних пансіонату з метою дізнатись їх думку про стан та умови проживання, вивчити пропозиції та побажання людей похилого віку. Крім того вона запропонувала створення денного стаціонару на базі Горбанівського геріатричного пансіонату на госпрозрахунковій основі.

dsc_0113

У своєму виступі Віктор Лебедєв повідомив, що працюючи на посаді заступника директора Полтавського протезного заводу, він часто відвідував Горбанівський геріатричний пансіонат у рамках співпраці підприємств. Саме тому для себе він визначив12 кроків розвитку. Серед них — створення “Стежки здоров’я” у прогулянковому павільйоні, який знаходиться на території геріатричного пансіонату. Завдяки цьому літні люди, під час щоденних прогулянок, матимуть змогу виконувати нескладні фізичні вправи для відновлення здоров’я. Також, Віктор Лебедєв запропонував створення Університету третього віку, де студенти-волонтери вищих навчальних закладів могли б раз на тиждень викладати для літніх людей дисципліни різних напрямів — від бальних танців до комп’ютерної грамотності. Наприкінці свого виступу Віктор Лебедєв зазначив, що за багато років роботи на протезному заводі він має низку напрацювань у сфері реабілітації, котрі він хотів би втілити у роботі на посаді директора Горбанівського геріатричного пансіонату.

dsc_0129

За більшістю голосів конкурсної комісії, переможцем обрали Віктора Лебедєва.

dsc_0069

dsc_0083

dsc_0095

Перейти до вмісту