Ви тут:
Головне Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Наприкінці 2017 планують ввести в експлуатацію реконструйований обласний кардіодиспансер

Наприкінці 2017 планують ввести в експлуатацію реконструйований обласний кардіодиспансер

foto-kardio

Розпорядженням КМУ від 02.11.2016 №797 внесено зміни до переліку проектів Полтавської області, що реалізуються сьогодні за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Нагадуємо, що навесні планувалось побудувати тимчасову споруду – об’їзний низьководний міст через р.Сула (м.Лохвиця) поряд з головним мостом на автодорозі Р-60. Та його руйнування взагалі паралізувало міжрегіональний транспортний рух. Тож навіщо будувати щось нове, тимчасове, коли негайного капітального ремонту потребувала аварійна споруда.

Тож виникла необхідність розподілу залишку бюджетних коштів. І з цього питання рішення регіональної комісії було одноголосним: з метою прискорення реконструкції обласного клінічного кардіологічного диспансеру по вул.Макаренка 1А, 1Б в м.Полтава дофінансувати цей соціально важливий розвитковий інвестиційний проект.

Реалізація проекту запланована на 2016-2017 роки, що дозволить вже наприкінці наступного року ввести в експлуатацію даний лікувальний заклад на 120 ліжок, вдосконалити систему надання населенню кардіологічної допомоги, діагностики та лікування серцево-судинних захворювань.

Перейти до вмісту