Ви тут:
Відео Полтавщина Суспільство 

Засідання постійної комісії з питань бюджету та управління майном обласної ради

Засідання постійної комісії з питань бюджету та управління майном обласної ради 

На порядок денний винесли питання:

1.Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013-2020 роки.

2.Про внесення змін до Переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2016 році, затвердженого рішенням від 29 квітня 2016 року № 106.

3.Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

4.Про внесення змін до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств (установ, організацій, закладів), які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, укладення та розірвання з ними контрактів, затвердженого рішенням обласної ради № 132 від 14.06.2016 р. (зі змінами).

5.Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

6.Про приймання-передачу обласного комунального виробничого підприємства водопровідно-каналізаційного господарства “Миргородводоканал” та обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства “Миргородтеплоенерго”.

Розгляд заяв і звернень:

7.Про результати засідання конкурсної комісії на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад області на:

1) приміщення в адмінбудівлі загальною площею 22,92 кв.м під офіс за адресою: м. Полтава, пров. Шкільний, 4;

2) приміщення в будівлі загальною площею 112,6 кв.м під склад за адресою: м. Полтава, вул. Вячеслава Чорновола, 23.

8.Про надання в безоплатне користування приміщень, що є спільною власністю територіальних громад області, та укладання договорів позички:

1)частини гаражу за адресою: м. Полтава, вул. Красіна, 73а, який знаходиться на балансі Горбанівського геріатричного пансіонату війни та праці – Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації;

2)приміщень за адресою: м. Полтава, вул. Г.Сковороди, 8, які знаходяться на балансі Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації – Полтавському науково-дослідному центру продуктивності агропромислового комплексу, Державній установі “Полтавська обласна фітосанітарна лабораторія”;

3)приміщень в адмінбудинках за адресою: м. Полтава, вул.Пушкіна, 115 та пров. Шкільний,4 – видавництву “Полтавський літератор”;

4)приміщень в адмінбудинках за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 18 та вул. Соборності, 24 – Апеляційному суду Полтавської області;

5)приміщень в адмінбудинку за адресою: м. Полтава, вул. Миколи Дмитрієва,7 –Полтавському обласному Центру медико-соціальної експертизи.

9.Про звернення Полтавського територіального відділення антимонопольного комітету України щодо договірних орендних відносин із ПОКП “Полтавафарм”.

10.Про звернення Державної податкової інспекції у м. Полтаві Головного управління ДФС у Полтавській області щодо прийняття рішень про застосування заходів погашення боргу стосовно Обласного госпрозрахункового комунального підприємства “Облбудкомплект”, Полтавського обласного комунального підприємства “Аеропорт-Полтава”, видавництва “Полтавський літератор”.

11.Про звернення Ліщинівського психоневрологічного будинку-інтернату щодо безоплатної передачі автомобіля невідкладної медичної допомоги УАЗ 39695 до Збройних Сил України.

Перейти до вмісту