Ви тут:
децентралізація Суспільство Україна 

Володимир Гройсман візьме участь у відкритті програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)

Володимир Гройсман візьме участь у відкритті програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)

14360_729x547

Прем’єр-міністр України Гройсман у вівторок, 25 жовтня, візьме участь у відкритті програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Про це повідомляє Урядовий портал.

«25 жовтня 2016 року Володимир Гройсман візьме участь у відкритті програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до участі у заході також запрошені віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, посол CША в Україні Марі Йованович.

Під час заходу Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголосить перші 25 громад, що залучені до нової програми USAID DOBRE. Програма допоможе громадам поліпшити якість державних послуг, пожвавити місцеву економіку, боротися з корупцією, а також покращити можливості для участі людей у розвитку громад.

«Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма USAID з загальним бюджетом у 50 мільйонів доларів США. DOBRE буде підтримувати ефективне управління об’єднаних громад; допоможе конструктивній взаємодії громадян, громадянського суспільства з органами державного управління; і добиватиметься прозорості та якісного надання послуг. 

Перейти до вмісту