Ви тут:
Відео Головне Полтавщина прес-онлайн-конференція Суспільство 

Володимир Голуб про війну, Авдіївку та допомогу сходові (ВІДЕО)

Володимир Голуб про війну, Авдіївку та допомогу сходові (ВІДЕО)

DSC_0011

У День захисника України, активісти громадських організацій та волонтери Полтавщини, за ініціативи Громадської ради при облдержадміністрації, привітали мешканців прифронтової Авдіївки та військовослужбовців 16-ого мотопіхотного батальйону територіальної оборони 58-ї окремої мотопіхотної бригади Сухопутних військ України, дислокованого у м. Авдіївка Донецької області, з визначними святами – Днем захисника України, Днем Українського козацтва та Покровою пресвятої Богородиці. Про це, під час сьогоднішньої прес-конференції в ОКІА “Новини Полтавщини”, розповів голова ГР при ОДА Володимир Голуб.

Він зазначив, що командування підрозділів ЗСУ в Авдіївці та військово–цивільної адміністрації селища спільно з педагогічними колективами шкіл організували і провели чудове святкування із врученням нагород і цінних подарунків бійцям, із концертом школярів та воїнів.

Члени полтавської делегації привітали захисників Батьківщини запашним короваєм і запальними українськими піснями у виконанні заслуженої артистки України Тетяни Садохіної, передали бійцям прапор України з підписами і побажаннями батьків та родичів тих полтавців, які полягли в АТО. Учасникам військово–спортивної гри «Джура» – учням місцевих шкіл – волонтери подарували чудовий коровай на розписаному полтавськими художницями рушнику, прапори, книги, солодощі і чудовий фотоальбом від учасників Всеукраїнської гри «Джура», що проходила у Полтаві.

DSC_0008

Подарунки від хліборобів Полтавщини порадували бійців та цивільне населення, дали їм відчути любов і турботу про них патріотичної громадськості Полтавщини. За надану спонсорську допомогу – велика подяка Герою України, директорові ТОВ АФ «Маяк» Тетяні Корост, генеральному директору ТОВ АФ «ім. Довженка» Віктору Скочку, голові Диканської райдержадміністрації Володимиру Шкарбаню, голові ТОВ АФ «Пузиківська» Володимиру Замикулі, голові ПСГПП «Нива» Андрію Цьові, директору Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації Інні Іщенко”, – наголосив Голуб.

Він розповів, що на вулиці біля школи працювала польова кухня, військові пригощали мешканців солдатською кашею, організували виставку бойової техніки.

Відзначення свят засвідчило всім, що ми – українці – на своїй землі почуваємося господарями, ми нікому її не віддамо, ми захистимо нашу Батьківщину від будь-яких зазіхань. Запорука тому – незламний дух українців. У нашій єдності – запорука перемоги України в цій війні, успішного розвитку Української самостійної соборної держави”, – сказав Голуб.

Він нагшолосив, що такі зустрічі сприяють відродженню патріотизму та любові до України.

Про що ще йшлосяна прес-конференції детальніше дивіться у ВІДЕО

Перейти до вмісту