Ви тут:
Головне Полтавщина Сільське господарство Суспільство ТОП-новина Україна 

В Полтаві відкрили 12-у виставку “Агропром-Полтава” (ФОТО)

В Полтаві відкрили 12-у виставку “Агропром-Полтава” (ФОТО)

DSC_0835

Сьогодні, у Червоній залі Полтавської ОДА, відбулося урочисте відкриття виставки “Агропром-Полтава”. Виставка є щорічною, і цього року проходить в дванадцяте. У ній взяли участь 44 підприємства, які презентують інноваційні та передові досягнення. Свої вироби презентували не тільки представники з  Полтавщини, але і гості з інших областей — Київської, Харківської,Дніпровської, Кропивницької, Одеської та Донбасу.

DSC_0840

На виставці представлений широкий спектр агротехніки, новітніх технологій, насіння, посівних культур та інше. ЇЇ метою є розвиток АПК за допомогою втілення передових технологій та інвестицій до цього сектору.

“Полтавщина була, є і буде сектором аграрного виробництва України. Сьогодні тут присутні люди, які мають певний досвід у виробництві аграрної продукції, та можуть ним поділитися, і гості, які з задоволенням подивляться на те, що ми маємо в арсеналі та потенціалі нашої багатої Полтавщини. На сьогодні, для аграрного сектора, одним із найголовніших напрямків роботи — є розвиток. Завдання влади – створити такий майданчик, де можуть спілкуватися, зав’язувати ділові стосунки виробники техніки, науковці, ініціативні представники бізнесу та сільгоспвиробники. Саме це ми намагаємося зробити сьогодні. Але ще нам потрібно подумати як виставку «АгроПром-Полтава» зробити брендом нашої області, який приваблював би бізнес з усієї України та країн Євросоюзу”, – відзначив у своєму вітальному слові голова Полтавської ОДА, Валерій Головко.

DSC_0794

Виставка працюватиме протягом двох днів, та буде супроводжувати засідання Координаційної ради з питань розвитку фермерства на Полтавщині.

DSC_0809

DSC_0784

DSC_0827

DSC_0767

DSC_0840

DSC_0839

DSC_0832

DSC_0829

DSC_0826

DSC_0818

DSC_0811

DSC_0792

DSC_0790

DSC_0758

Перейти до вмісту