Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Семенівці всі служби почали готуватися до зими

dsc04247

Про готовність всіх служб Семенівщини говорили на  розширеному засіданні районної комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомили в Семенівській РДА, комісія затвердила план заходів щодо підготовки населених пунктів та об’єктів району до функціонування під час осінньо-зимового періоду.

У плані передбачили низку заходів, які оперативно та комплексно здійснюватимуть різні служби щодо усунення причин виникнення надзвичайних ситуацій та відпрацювання механізму координації дій органів влади в разі їх виникнення в осінньо-зимовий період. Оперативно-рятувальна служба має здійснювати постійний моніторинг погодних умов та прогнозування можливих надзвичайних ситуацій, забезпечувати постійну готовність до застосування інженерної техніки, встановити пункт обігріву.

Також проводиться робота щодо відпрацювання планів взаємодії з органами влади та місцевого самоврядування, керівниками агроформувань по залученню сил і засобів для надання допомоги по функціонуванню систем життєзабезпечення населення, об’єктів соціальної сфери тощо.

Перейти до вмісту