Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У Полтавській РДА розглянули питання доцільності позбавлення батьківських прав

У Полтавській РДА розглянули питання доцільності позбавлення батьківських прав

DSCN4529

У Полтавській РДа провели засідання комісії з захисту прав дитини, на якому розглядались питання доцільності позбавлення батьківських прав та про розгляд ухвали районного суду щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

У роботі взяли участь також виконувач обов’язків начальника відділу освіти Міщанін Л.В., заступник головного лікаря ПРЦКЛ Воробйова Т.І., завідувач сектору у справах сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації Костенко Л.О., начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Носенко О.Б., директор Полтавського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Буренко І.В., уповноважений у справах дітей Ковалівської сільської ради Ждан І.М., інспектор СЮП Полтавського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області Якименко В.Ю., начальник служби у справах дітей Петренко Я.Ю., начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану по Полтавському району Полтавського міськрайонного управління юстиції Висоцька Л.М., головний спеціаліст-юрисконсульт апарату райдержадміністрації. Із інформацією за порядком денним виступила начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Петренко Я.Ю.

Свої думки та пропозиції щодо вирішення проблемних питань висловили члени комісії та присутні на засіданні. Всі питання були розглянуті та надані відповіді громадянам.

DSCN4531

DSCN4536

DSCN4532

Перейти до вмісту