Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кобеляках вшанували пам’ять лікаря Миколи Касьяна

PA280361

У Кобеляцькому районному будинку дитячої та юнацької творчості відбувся вечір пам’яті Миколи Андрійовича Касьяна «Вклонися великій людині», присвяченому сьомій річниці від дня смерті заслуженого лікаря України, Народного лікаря СРСР, Почесного громадянина міста Кобеляки, Почесного громадянина Кобеляцького району, справжнього патріота і цілителя від Бога.

Затишний Будинок дитячої творчості, що носить ім’я Миколи Касьяна, зібрав у дружньому колі усіх, кому дорога пам’ять про великого лікаря – нашого славного земляка – Миколу Андрійовича. Гостями заходу стали заступник голови районної ради Оксана Гордійко, виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Жанна Шевцова, депутат районної ради Анатолій Таранушич, голова громадських організацій «Літератор» та «Кобеляцьке земляцтво» Леонід Митько.

Всі виступаючі говорили про великий внесок Миколи Андрійовича в розвиток і розбудову нашого міста, в організацію культурного та освітнього життя дітей та молоді. Про те, що ні титули, ні визнання не позначились на його простоті, доброті, щирості, людяності, душевності.

PA280320

Зі сцени учасники народного самодіяльного хору «Ветеран», ровесники славного земляка і великого лікаря, які добре знали його, спілкувалися з ним, лікувалися в нього щиро піснею вклонилися його пам’яті.

По закінченню заходу всі присутні поклали квіти пам’яті і вдячності до підніжжя пам’ятника та на могилу лікаря-цілителя Миколи Андрійовича Касьяна в знак пошани і подяки за талант і життя, віддане людям.

Перейти до вмісту