Ви тут:
Екологія Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях завершують облаштування міського пляжу

1475562456__dsc0008

Під час виїзної робочої наради міський голова Дмитро Биков обговорив із директором ДЖКГ Петром Василюком, керівництвом підрядної організації план реалізації проекту відновлення сприятливого санітарного стану та благоустрою берегової ділянки зони відпочинку м. Горішні Плавні, що знаходиться вздовж набережної від рятувальної станції до станції прокату човнів. Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Роботу над проектом розпочали в цьому році. За 8 місяців вдалося завершити розробку проектної документації, отримати висновки та погодження численних експертних організацій. Кошторисна вартість проекту склала 10 млн грн. За результатами конкурсних торгів вдалося зекономити 2 млн грн. Днями підрядна організація приступила до роботи. На першому етапі передбачено очищення прибережної смуги довжиною 500 метрів та шириною 60 метрів від сміття, очерету, коріння. Роботу планують завершити до кінця року.

У ході ІІ етапу відбудеться намивання чистого річкового піску, формування пляжної зони суші та корегування глибини водної зони відповідно до стандартів. У 2017 році передбачено благоустрій території пляжу, облаштування зон відпочинку для дітей і дорослих, місць паркування водних суден.     

Перейти до вмісту