Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Представники громадських об’єднань та організацій Полтавщини поспілкувалися із фахівцями ГУ ДФС області

Представники громадських об’єднань та організацій Полтавщини поспілкувалися із фахівцями ГУ ДФС області

Семинар в ГУ ДФС_26102016 007

Налагодження конструктивного діалогу з громадськістю було і залишається одним з найважливіших напрямків роботи органів ДФС. Це підтвердив і чергова зустріч – семінар, що пройшов днями в конференц-залі Головного управління ДФС у Полтавській області. Поспілкуватися із провідними фахівцями фіскальної служби Полтавщини зібралися представники близько тридцяти громадських організацій області.

«Працівники Головного управління обласної ДФС вчасно відгукнулися на звернення Громадської спілки «Полтавська громада» та ГО «Інститут фінансів і права» із пропозицією організувати навчання представників громадськості щодо діяльності громадських об’єднань і формувань із залученням волонтерів у рамках реалізації проекту «Школа волонтерів», – про це на початку заходу відзначила заступник начальника ГУ ДФС у Полтавській області Жанна Кузнецова. Фахівці фіскальної служби області відповіли на ряд запитань, які сьогодні найбільш турбують керівників та головних бухгалтерів громадських об’єднань. Серед них зокрема: реєстрація громадських формувань, надання їм статусу неприбутковості, порядок подання звітності, особливості оподаткування та багато іншого.

На завершення зустрічі, присутні крім відповідей на вузько профільні питання, отримали змогу поспілкуватися і на тему активізації залучення громадськості до обговорення проблемних питань, пов’язаних із роботою фіскальних органів. В свою чергу представники ГУ ДФС у Полтавській області відзначили, що завжди «тримають руку на пульсі» та повсякчас аналізують і враховують пропозиції надані представниками інститутів громадянського суспільства області.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту