Ви тут:
Прес-релізи 

Понад 1 мільярд гривень єдиного внеску суб’єкти господарювання міста направили на соціальні виплати

Як повідомив заступник начальника ДПІ у м. Полтаві Володимир Цюпка протягом 2016 року платниками міста Полтави сплачено 1млрд. 47 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам гарантується право на соціальний захист. Зокрема, захищені соціальні гарантії для кожного на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші  виплати.

Нагадуємо, що з 1 січня поточного року ставка для нарахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування становить 22% від мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, за який отримано дохід (прибуток). З 01.05.2016 року щомісячний розмір мінімального страхового внеску становить 319 грн. (1450 грн. х 22%).

Звертаємо увагу платників, що з 1 вересня 2016 року змінено рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування платниками м.Полтави. З новими рахунками можна ознайомитись в приміщенні ЦОП м. Полтави або на сайті ГУ ДФС у Полтавській області. за адресоюwww.poltava.sfs.gov.ua

Відділ організації роботи Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту