Ви тут:
Аналітика Полтавщина Суспільство 

Полтавці можуть гордитися поліцією і медициною – Ольга Фреймут

1У рамках проекту «Новий інспектор Фреймут» його ведуча перевіряла Полтаву протягом 3-х днів. Результат «полтавської» інспекції Ольга Фреймут оприлюднила перед полтавцями на Театральній площі.

Журналістка інспектувала Полтаву за такими критеріями: безпека, освіта, медицина, їжа та еліта.

Полтавці побачили  тих, кому вручили табличку «Гордість міста». А ось  відзнака – «Ганьба міста» та хто став її “лауреатом” поки тримається в секреті.

Почала ведуча з хорошого – нагородила патрульну поліцію Полтави табличкою «Гордість міста». Також вона зазначила, що у Полтаві не крадуть. Ведуча перевірила це за допомогою експерименту: команда «Інспектора» залишала велосипед у кількох місцях на полтавських вулицях.

Потім Фреймут перейшла до обговорення Центрального ринку та зазначила, що на весь ринок є тільки один платний туалет та немає медпункту.

Інспектор звернулася до міської влади, щоб та зробила ринок комфортнішим для покупців і персоналу.

Обговорення «еліти» Полтави зайняло найбільше часу, і мова пішла про міського голову Олександра Мамая. Хоч Фреймут і запрошувала мера долучитися до її виступу, мер запрошення проігнорував.

Потім на сцену вийшов «Святий Миколай» – так назвала Ольга Фреймут дитячого лікаря-хірурга Миколу Гриценка. Лікар розповів, що вже протягом 42 років лікує полтавських дітей та жартома зізнався, що вже починає оперувати правнуків тих пацієнтів, яких лікував багато десятків років тому.

Ольга Фреймут поділилася із глядачами деякими фактами із інспекції Полтавської міської дитячої клінічної лікарні. Під час візиту у лікарню, Ольга бачила багато дітей з важкими хворобами і за словами Фреймут, не зважаючи на важкість захворювання, завдяки полтавським лікарям ці діти живуть. Тому інспектор відзначила Дитячу лікарню табличкою «Гордість міста», – пише ЕнергоЛайф.інфо

1_1

Журналісти програми «Інспектор Фреймут» повернуться у Полтаву через місяць для того, щоб перевірити – як відреагували на її інспекції та що змінилося.

Перейти до вмісту