Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині відкрили дві меморіальні дошки полеглим воїнам АТО (ФОТО)

11_56

Сьогодні, вшановуючи загиблих в АТО Руслана Марченка та Романа Омельченка, на Лубенщині відкрили меморіальні дошки у їхніх рідних селах. Про це повідомили у Лубенській РДА.

2_906

Пам’ятну дошку Русланові Марченку встановили на фасаді Михнівської ЗШ І-ІІІ ступенів. На мітинг зібралися керівники району, побратими героя, односельці, учні місцевої школи. Право відкрити меморіальну дошку було надане батькові Руслана – Володимиру Івановичу та співробітнику Андрію Дорошенку, свічу пам’яті запалили мама Любов Андріївна та сестра Людмила. Також виступили квартет «Гілея» та учні Михнівської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Освячення меморіальної дошки здійснив настоятель Свято-Миколаївської церкви, отець Миколай, до меморіальної дошки поклали квіти. Опісля біля могили Героя відслужили поминальну панахиду.

1_1081

У пам’ять про ще одного Героя Лубенщини, полеглого воїна АТО Романа Омельченка у центрі села Піски встановили меморіальну дошку. Її відкриття відбулося теж сьогодні за участю керівників району, місцевих мешканців, учнів школи, побратимів та рідних.

Право відкрити меморіальну дошку надали сину полеглого  – Миколі та голові районної Спілки ветеранів АТО Леоніду Шаблі. Впродовж урочистого мітингу запалили поминальні свічки та поклали квіти до меморіальної дошки.

Загалом на Лубенщині вже встановлено 6 пам’ятних дошок загиблим учасникам АТО.

3_696

6_236

10_59

Перейти до вмісту