Ви тут:
Головне Економіка Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Інна Іщенко презентує в столиці досвід Полтавщини з впровадження заходів з енергоефективності та збереження екології

Інна Іщенко презентує в столиці досвід Полтавщини з впровадження заходів з енергоефективності та збереження екології

14650068_599372680264860_4286959326707850922_n

Сьогодні у Києві Regional Environmental Center проводить Інвестиційний форум REC та національну конференцію з питань екологічної та енергетичної обізнаності й освітньої стратегії (Cities as driver of Sustainable development in Ukraine).

Важливість питань збереження екології та енергоефективного використання ресурсів сьогодні не викликають сумніву. Пріоритетними вони є і для Полтавської області.

Тож, у своєму виступі на секції конференції Директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Інна Іщенко презентує досвід Полтавщини з впровадження заходів з енергозбереження, енергоефективності та збереження екології, а також поділитися практикою співробітництва з проектами міжнародно-технічної допомоги за цими напрямами.

“Участь у таких масшабних міжнародних заходах є важливою не лише задля обміну практичним досвідом з подолання глобальних проблем, а й дозволяє представити вагомі досягнення Полтавщини та підвищити інвестиційний імідж області”, – йдеться у повідомленні Департаменту на сторінці у Facebook.

Перейти до вмісту