Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

У Полтаві під час пожежі у багатоповерхівці вогнеборці врятували жінку

пожежа-mbj33p8ruapenuczttl250pydg1q4bxtosbcziwow425 вересня о 18:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у другому під’їзді  на третьому поверсі 5-поверхового житлового будинку у Полтаві по вулиці  Івана Мазепи. По прибуттю розвідкою встановлено горіння електророзподільних щитів з першого по п’ятий поверх. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Полтавській області.

Для проведення розвідки місця події та ліквідації пожежі залучалася ланка газодимозахисної служби. Вогнем знищено електророзподільні щити з 1-го по 5-й поверх, пошкоджено вхідні двері двох квартир.

Після оголошення ліквідації відразу надійшло ще одне повідомлення про пожежу в цьому ж будинку у шостому під’їзді. На момент прибуття  пожежно-рятувальних підрозділів вогнем були охоплені щитові з другого по п’ятий поверх.

Під час гасіння пожежі в одній із квартир на п’ятому поверсі  потребувала допомоги літня жінка. Вогнеборці наділи на неї апарат захисту органів дихання та вивели  на вулицю.

Вогнем знищено електророзподільні щити з 2-го по 5-й поверх, пошкоджено вхідні двері двох квартир.

До гасіння обох пожеж  залучалося 13 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 4-ї та 1-ї Державних пожежно-рятувальних частин.

Травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

 

Перейти до вмісту