Ви тут:
Головне Економіка Полтавщина Споживач Суспільство 

Біля Лубен будують об’їздну дорогу

7xtv86nF4IUЗ державного бюджету виділені кошти на об’їздну дорогу до Лубен. Як повідомила Служба автомобільних доріг Полтавській області,  начальник Служби автодоріг Володимиром Трояновський та представники підрядної організації ТОВ “Дорожнє будівництво Альтком” відвідали незакінчені роботи з обходу м. Лубни.

“В цьому році з державного бюджету були виділені кошти в розмірі 251 млн грн на ремонт 3-х найпроблемніших доріг Полтавської області” – розповів нардеп Констянтин Іщейкін.

Він запевнив підрядну організацію ТОВ “Дорожнє будівництво Альтком” про надходження коштів з державного бюджету для завершення робіт по обходу м. Лубни.

Відвідавши дорогу обходу м. Лубни та два об’єкта з поточного середнього ремонту можновладці зробили висновки, що підрядні організації, які виконують ці роботи, повністю справляються зі своєю задачею і виконують роботи високими темпами та з належною якістю.

Зокрема, хід робіт перевірили на автодорогах Р-60 “Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин” та Т-17-16 “Хорол-Семенівка-Кременчук”. Головний інженер ТОВ “Дорожнє будівництво Альтком” Іван Якимович ознайомив  з теххарактеристиками установки ДС-50Б для випуску щебенево-піщаної суміші, яку підприємство змонтувало на території асфальтобетонного заводу в с. Юсківці Лохвицького району. 

Перейти до вмісту